طرز تهیه بیف استراگانوف

طرز تهیه بیف استراگانوف روسی فرانسوی , دستور پخت بیف استراگانوف با مرغ و گوشت , xvc jidi fdt hsjv hkt

طرز تهیه بیف استراگانوف

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی روسیه ای می توانید برای ۴ نفر بیف استراگانوف تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بیف استراگانوف تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم بیف استروگانوف

  • پیاز ۲ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت بیف استروگانوف

طرز تهیه بیف استروگانوف

برای تهیه بیف استروگانوف رستورانی ابتدا گوشت قرمز بدون استخوان و چربی را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو به صورت نیم سانت در 3 سانتیمتر برش می دهیم تا برش های نازک و نسبتا بلندی داشته باشیم.بعد پیازها را پوست می گیریم

و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای که برای پخت بیف تهیه کرده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

و آن وقت گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم و بطور مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و بعد 2 لیوان آب داخل تابه می ریزیم و درب آن را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت ها کاملا مغز پخت شوند

و آب داخل تابه تا پخت گوشت کاملا تبخیر شود. پس از آنکه آب گوشت در مراحل آخر تبخیر شدن بود، قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های توسط خرد می کنیم

و آب گوشت که کاملا خشک شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب بیندازد و آب آن ها نیز تبخیر شود.آرد را کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود و کمی نمک و فلفل نیز داخل شیر می ریزیم

و هم می زنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا زمانیکه اطراف شیر حباب ایجاد شود و آن وقت از روی حرارت تابه را بر می داریم و خامه را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند.

در آخر سیب زمینی های سرخ شده را از داخل تابه خارج می کنیم و در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بیف استروگانوف را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن می ریزیم.نوش جان


وب تفریحی یادگاری کنیم ,بیف ,تابه ,ریزیم ,تهیه ,دهیم ,می کنیم ,کنیم و ,می ریزیم ,می دهیم ,ریزیم ومنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

تورکمن دیلی کدهای تخفیف دیجی کالا فال حافظ دنیای از خوشمزه ها لاستیک سواری فالکن خرید آنلاین ووچر hamyardev خرید اینترنتی هر چی بخوای هست annaliseu2vuj9gh blog