طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی , دستور کباب کوبیده جواد جوادی با گوشت گاو , xvc jidi fhf fdni

طرز تهیه کباب کوبیده

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب کوبیده تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کباب کوبیده

  • پیاز ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • راسته گوساله ۵۰۰ گرم
  • قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

برای تهیه کباب کوبیده خانگی ابتدا گوشته راسته و قلوه گاه را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به اندازه هایی که داخل چرخ گوشت جا شوند خرد می کنیم و 2 مرتبه در چرخ گوشت چرخ می کنیم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم

و رنده ریز می کنیم و آب آن ها را کاملا می گیریم و پیازها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و گوشت های چرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم و زعفران دم کرده،فلفل سیاه و کمی نمک روی گوشت می ریزیم و خوب گوشت را ورز می دهیم تا مایه یکدستی داشته باشیم

و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 2 ساعت کاسه محتوی مایه کباب را داخل یخچال قرار می دهیم. سپس مایه کباب را از داخل یخچال بیرون می آوریم می آوریم و 10 دقیقه مجددا شروع به ورز دادن می کنیم و در کاسه ای آب سرد می ریزیم

و سیخ ها را آماده می کنیم و از مایه کباب کمی بر می داریم و یک سیخ نیز بر می داریم و از کنار سیخ مایه را به سیخ می زنیم و با فشار دست بالا و پایین مایه را کاملا  به سیخ می چسبانیم.(یک روش دیگر برای افراد مبتدی این است

که مایه کباب را روی تخته آشپزخانه به صورت کباب در می آورند و سیخ کباب را آرام داخل مایه کباب می کنند و با دست اطراف مایه را فرم می دهند)همه مایه کباب ها را به سیخ می کشیم و سیخ های مایه کباب را داخل سینی قرار می دهیم

و به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال می گذاریم تا خوب مایه های کباب در سیخ ها خوب استراحت کنند. سپس کباب پز یا منقل را آماده می کنیم و سیخ ها را روی کباب پز یا منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ مایه کباب ها کمی تغییر کند و خودشان را بگیرند

و آن وقت سیخ ها را می چرخانیم تا همه جای کباب ها بپزد.کباب ها که آماده شدند گوجه فرنگی ها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و در سیخ می کشیم و روی کباب پز قرار می دهیم تا کبابی شوند.کباب کوبیده آماده شده را همراه با گوجه فرنگی کبابی و نان یا پلو نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com


وب تفریحی یادگاری کباب ,مایه ,سیخ ,ها ,کوبیده ,کنیم ,کباب کوبیده ,می کنیم ,مایه کباب ,کنیم و ,ها رامنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی دستگاه سیل وکیوم خدمات شبکه سفارش اینترنتی اتوبوس دربستی خدمات بازسازی ساختمان اصولی و حرفه ای favajam ویتالند سفارش اینترنتی آیفون تصویری زندگی،ساختنی است!!! کفش کلاش کردستان مطالب جالب دنیای وب و خبرها