طرز تهیه خورش متن جن

طرز تهیه خورش متن جن شمالی , دستور پخت خورش متنجان گیلانی , xvc jidi o va ljk k

طرز تهیه خورش متن جن

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی گیلانی می توانید برای ۴ نفر خورش متن جن تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش متن جن تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خورش متن جن

  • قیسی ۱۰ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • کشمش ۱۵۰ گرم
  • مغز گردو ۲۰۰ گرم
  • سینه یا ران مرغ ۸۰۰ گرم
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • گلپر و روغن مایع به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت خورشت متن جن

طرز تهیه خورش متن جن

برای تهیه خورش متن جن شمالی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی نازک خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقدار کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود

و کمی زردچوبه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم تا همه نقاط پیازها طعم دار شود و سینه یا ران ها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی سرخ شوند.نیاز نیست پیاپی مرغ ها را تفت بدهیم.

مغز گردو ها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر شده تحویل می گیریم و زمانیکه مرغ ها کمی سرخ شدن به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و رب انار را نیز روی مواد می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم

و 1 لیوان آب سرد روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا سینه و ران مرغ به مرور زمان بپزد.در هنگام پخت ممکن است آب خورشت کم بیاید

و نیاز باشد مجددا آب به آن اضافه کنیم،بهتر است 1 لیوان آب سرد به خورشت اضافه کنیم تا دچار شوک شود و گردوها روغن بیشتری پس بدهند. در تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم

و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود  و از روی حرارت بر می داریم و زمانیکه مرغ ها پختند آن ها را آرام از داخل قابلمه بیرون می آوریم و داخل بشقابی قرار می دهیم

و رب گوجه فرنگی تفت داده را داخل خورشت می ریزیم و قیسی ها را می شوییم و همراه کشمش داخل خورشت می ریزیم. آن وقت که خورشت مقدار کمی آب داشت مرغ ها را مجددا داخل خورشت قرار می دهیم و کمی گلپر نیز روی مواد می ریزیم

و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه دیگر خورشت حسابی جابیافتد.خورشت متن جر آماده شده را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و با دانه های انار یا خلال بادام روی آن را زیباتر می کنیم و با برنج کته نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com


وب تفریحی یادگاری ریزیم ,متن ,مواد ,دهیم ,روی ,خورشت ,می ریزیم ,ریزیم و ,متن جن ,می دهیم ,خورش متنمنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

diatel9 معرفی کالا فروشگاهی Kasesah cant دستگاه تصفیه آب بهترین سایت مرکز فروش پارتیشن دوجداره رئیسی معماری داخلی ساختمان,مبلمان اداری مدرن,دکوراسیون داخلی دفتر کار لایسنس نود 32 - یوزرنیم و پسورد نود 32 - آپدیت نود32 - آپدیت آفلاین و آنلاین کلینیک زیبایی