طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب تابه ای تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
دستور پخت جوجه کباب ماهیتابه ای
برای تهیه جوجه کباب تابه ای مجلسی ابتدا مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه های 3 الی 4 سانتیمتر خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.پیاز را پوست می گیریم
و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه محتوی گوشت های مرغ می ریزیم و کمی آبلیمو،نمک،پودر سیر و فلفل سیاه نیز روی تکه های مرغ می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا همه نقاط گوشت های مرغ مزه دار شود.
اگر زمان کافی برای پخت کباب دارید بهتر است روی کاسه را با سلفون بپوشانیم و به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت داخل یخچال قرار دهیم تا جوجه ها مزه دار شوند و اگر زمان کافی ندارید برای پخت کباب ها دست بکار شوید
و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های 2 سانتیمتری خرد می کنیم و کاسه محتوی تکه های گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و در قابلمه ای آب ولرم می ریزیم و سیخ های چوبی را به مدت 10 دقیقه داخل آب قرار می دهیم
و بعد بیرون می آوریم و تکه های مرغ را داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم و لابه لای تکه های مرغ فلفل دلمه ای ها را قرار می دهیم.تابه ای کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب شود و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم
و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا تابه داغ شود و سیخ های جوجه را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ جوجه ها تغییر کند
و آن ها را می چرخانیم و با قلمو داخل کره زعفرانی می زنیم و روی جوجه ها می کشیم تا هم زیباتر شوند و هم جوجه های لذیذتری داشته باشیم
هر دو طرف جوجه ها را با قلمو می کشیم تا زعفرانی و خوش طعم شوند
منبع : parsisara.com
طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری