طرز تهیه خورش کلم بروکلی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی با مرغ و گوشت چرخ کرده , دستور پخت خورشت کلم بروکلی و سیب زمینی برای نوزاد , xvc jidi o va gl fv gd

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر خورش کلم بروکلی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش کلم بروکلی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خورش کلم بروکلی

  • پیاز 1 عدد
  • لپه ۱۵۰ گرم
  • کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • ادویه کاری ، پودر سیر و دارچین به اندازه کافی

دستور پخت خورشت کلم بروکلی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

برای تهیه خورش کلم بروکلی خوشمزه ابتدا لپه را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 6 ساعت خیس بخورد و در این مدت 2 الی 3 مرتبه آب آن را تعویض می کنیم.گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم

و به صورت مکعب های در اندازه های 2 الی 3 سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کمی روغن داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و آن وقت کمی زردچوبه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند

و لپه ها را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم.تابه ای کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و 1 قاشق غذاخوری روغن داخل ان می ریزیم و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و به مدت 1 دقیقه مداوم تفت می دهیم

تا بوی خامی آن گرفته شود و داخل قابلمه می ریزیم و با مواد تفت می دهیم و پودر کاری،پودر سیر و دارچین را نیز می افزاییم و همگی مواد را با هم تفت می دهیم و 7 الی 8 لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم

و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به مرور زمان مغز پخت شوند. سپس کلم بروکلی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به تکه های کوچک خرد می کنیم و در قابلمه ای آب می ریزیم

و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید و تکه های کلم بروکلی را داخل آب در حال جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 5 قیقه در آب بمانند و بعد کلم ها را در آبکش می ریزیم و با آب سرد آن ها را آبکشی می کنیم

و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کلم ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا زمان اضافه کردن به خورشت له نشوند و کنار می گذاریم.زمانیکه لپه و گوشت خورشت پخته شد

کلم بروکلی ها را به خورشت اضافه می کنیم و بلافاصله کمی آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به خورش می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 30 دقیقه دیگر خورشت بپزد و حسابی جابیافتد.خورشت کلم بروکلی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

منبع : parsisara.com


وب تفریحی یادگاری دهیم ,ریزیم ,کلم ,بروکلی ,آب ,کنیم ,ریزیم و ,می دهیم ,می ریزیم ,کلم بروکلی ,می کنیممنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

فالوور رایگان تا مرز 10 اجاره سوئیت مبله در تهران - اجاره آپارتمان مبله تهران ارزانی مشاوره اعتیاد بهترین سایت انجام آسفالت کاری خرید سیستم شوتینگ زباله در تهران قطعات لودر کوماتسو بروز ترین سایت جن عکس ناز - مجله تفریحی و سرگرمی