طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی , دستور سالاد سزار ایرانی کافه ای و رستورانی , xvc jidi shghn schv

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از انواع سالادهای مجلسی و لاکچری است که به عنوان یک سالاد بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. اصالت این سالاد شیک متعلق به کشور ایتالیا می باشد و با روش ها و مواد غذایی متنوعی در سراسر جهان تهیه می شود.

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد سزار تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد سزار

  • سیر ۳ حبه
  • کاهو ۱ عدد
  • فیله مرغ ۸ عدد
  • نان تست ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن زیتون ¼ فنجان
  • سس مایونز ¾ فنجان
  • خردل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار ایتالیایی ابتدا در قابلمه ای متوسط تا نصفه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. ۱عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می اندازیم

و بلافاصله فیله های مرغ را نیز داخل آب قرار می دهیم و کمی زردچوبه نیز اضافه می کنیم(پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی فیله ها است) و درب قابلمه را می گذاریم تا ۳۰ دقیقه خوب فیله ها پخته شوند.۱ عدد از سیرها را پوست می گیریم و می شوییم

و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را در پیاله ای می گیریم و هسته های آن را بیرون می آوریم و به همراه سس مایونز،سس خردل،۲ قاشق پنیر پارمیزان و کمی نمک،فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم

و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و کاسه محتوی سس را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. سپس به فیله ها سر می زنیم و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و فیله ها را داخل صافی قرار می دهیم

تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه فیله ها را به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.البته مرغ را نیز می توانید به جای آبپز کردن در تابه های رژیمی گریل کنید تا هم پخته شوند و هم ظاهر زیباتری به سالاد شما بدهد.

بعد نان تست ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و تابه ای روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود

و سیر رنده شده را داخل تابه می ریزیم تا طلایی شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و بلافاصله تا تابه داغ است نان تست های خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طعم و مزه سیر و روغن زیتون را به خود بگیرد و کاملا با روغن آغشته شود.

کاهو ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه آن ها را در اندازه متوسط خرد می کنیم و داخل کاسه ای که سالاد را در آن سرو می خواهیم کنیم می ریزیم و سس سالاد را از یخچال بیرون می آوریم

و کمی روی کاهو ها می ریزیم و کاهوها را زیر و رو می کنیم و نان تست های تفت داده را روی کاهوها می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را نیز اضافه می کنیم و پودر گردو ها را نیز روی سالاد می ریزیم و مرغ های گریل شده یا آبپز خرد شده را نیز روی سالاد می ریزیم و باقی سس را روی سالاد به صورت پخش می ریزیم و سالاد سزار را نوش جان کنید.


وب تفریحی یادگاری سالاد ,کنیم ,ها ,روی ,ریزیم ,سزار ,می کنیم ,سالاد سزار ,می ریزیم ,کنیم و ,ریزیم ومنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

▀▄▀عجایب و باورنکردنی ها▀▄▀ موزیک ها - دانلود آهنگ جدید دانلود فایل مشاوره ازدواج سعادت آباد اینترنت سرا تولید فروش پلاستیک حبابدار مشهد وبگاه ابهر1378- وبگاه هر ایرانی و ابهری بیابون خط نمایشگاه ـ فیرلاین trade and business