طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر , دستور پخت ته چین مرغ در فر و قابلمه

طرز تهیه ته چین مرغ

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر ته چین مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ته چین مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم ته چین مرغ

  • برنج ۳ لیوان
  • زرشک ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • روغن مایع نصف لیوان
  • ماست چکیده ۱ لیوان
  • کره ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

ابتدا در قابلمه ای تا نصف آن آب می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید و سینه های مرغ را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و ۱ پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم

و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه داخل قابلمه قرار می دهیم تا بوی زهم مرغ گرفته شود و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا سینه های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.زرشک را در کاسه ای می ریزیم

و روی آن آب می ریزیم تا کمی نرم شود و بعد در صافی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. سپس تا پخت مرغ،برنج را آماده می کنیم.داخل قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم وکمی نمک به آن اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم

و اجازه می دهیم تا با حرارت زیاد آب سریع تر به جوش بیاید.برنج را می شوییم و چندین مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا کاملا تمیز شود و زمانیکه آب داخل قابلمه به جوش آمد آب برنج را خالی می کنیم و برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم

و یک هم می زنیم و دیگر برنج را به مدت ۵ دقیقه رها می کنیم.بعد از گذشت ۵ دقیقه به آن سر می زنیم و برنج را هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مرحله ای که از برنج تست می کنیم اطراف آن کاملا پخته شده باشند و مغز آن کمی گیر داشته باشد

و بلافاصله برنج را در آبکشی می ریزیم و کنار می گذاریم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت گوشت مرغ باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد و سینه ها را در صافی قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آن ها را با دست ریش ریش می کنیم و یا با چاقو خرد می کنیم.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۲ قاشق از کره را در تابه می اندازیم و زرشک ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم و سریع مرغ های خرد شده را اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم.

برنج آبکش شده را به دو قسمت تقسیم می کنیم که قسمت آول آن را با ۲قاشق غذاخوری زعفران و نصف مقدار روغن مایع و کمی نمک مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم و قسمت دیگر برنج را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست چکیده را به آن اضافه می کنیم

و ۲ قاشق زعفران و باقی روغن مایع را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به برنج اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.

قابلمه ای که برای درست کردن ته چین تدارک دیده ایم را می آوریم و با قلمو یا فرچه داخل روغن می زنیم و کف قابلمه و دیواره های آن را کاملا چرب می کنیم تا زمان پخت ته چین به قابلمه نچسبد و راحت از آن جدا شود،بعد نصف مقدار برنج با تخم مرغ را کف قابلمه می ریزیم

و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف می کنیم و و بعد خوب فشار می دهیم تا فشرده شود و به کف قابلمه بچسبد و بعد نصف مخلوط زرشک و مرغ را روی برنج می ریزیم وبا پشت قاشق خوب روی آن را صاف می کنیم و نصف باقی مانده برنج و تخم مرغ را روی زرشک و مرغ می ریزیم

و با قاشق مجددا روی آن را صاف می کنیم و با دست آرام آن را فشار می دهیم و نصف باقیمانده زرشک و مرغ تفت داده را می ریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم و روی آن ترکیب برنج زعفرانی که شامل برنج و زعفران،نمک و روغن است را می ریزیم

دقت کنید همه این ترکیب را می ریزیم و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم و فشار می دهیم تا هوایی بین مواد ته چین نماند. باقی مانده کره را در شیرجوش یا تابه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود و بعد روی ته چین می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم

و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا حدودا ۱:۳۰ بعد پخته شود. ته چین آماده شده را در دیس بر می گردانیم و با زرشک و خلال پسته تزئین می کنیم.البته می توایند پس از برگرداندن در دیس آن را به شکل های مختلف برش بزنید.نوش جان


وب تفریحی یادگاری کنیم ,مرغ ,ریزیم ,برنج ,دهیم ,روی ,می کنیم ,می ریزیم ,می دهیم ,کنیم و ,ریزیم ومنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

GALAXY GAMERS دانلود موزیک و فیلم جدید برش آلومینیوم باکیفیت و ارزان فروشگاه فایل بارکاو انواع کاغذ دیواری پوستری بهترین مارک لوازم خانگی وبلاگ جامع حسابداری مهندسین پمپ fmehraban فروش انواع ماشین خارجی