طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو با مرغ و سویا , دستور پخت عدس پلو با پلو پز با خرما و گوشت قلقلی

طرز تهیه عدس پلو

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر عدس پلو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری عدس پلو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم عدس پلو

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برنج ۳ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • کشمش ۱ پیمانه
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • روغن ، نمک و  فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو

برای تهیه عدس پلو ساده ابتدا عدس را در کاسه ای ریخته و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۳ ساعت خیس بخورد.سپس در صافی می ریزیم و تمیز می شوییم و در قابلمه ای عدس را می ریزیم و ۵ الی ۶ لیوان آن روی آن می ریزیم

و روی حرارت اول زیاد قرار می دهیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا عدس به مرور زمان خوب پخته شود و آب داخل قابلمه کاملا تبخیر شود. سپس ۱ عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم

و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و دیگر پیاز را رها می کنیم و اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شود.عدس را داخل تابه می ریزیم و با پیاز سرخ شده تفت می دهیم

و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن ها می ریزیم و خوب تفت می دهیم و تابه را کنار می گذاریم.در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.برنج را می شوییم

و زمان به جوش آمدن آب،داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه برنج در آب جوش بپزد و بعد زمانیکه اطراف برنج کاملا پخته شده بود و مغز آن کمی سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.

برنج را در آبکش می ریزیم و در کف قابلمه ای که برای پخت عدس پلو تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و هر نوع ته دیگی که تمایل دارید کف آن قرار می دهیم و یک لایه برنج می ریزیم و یک لایه عدس می ریزیم و با دسته قاشق یک حفره وسط پلو ایجاد می کنم

و درب قابلمه را می گذاریم و اول روی حرارت نسبتا زیاد قرا می دهیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم عدس پلو خوب پخته شود.کشمش ها را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم

و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه خیس بخورد و بعد در صافی می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود. پیاز باقی مانده را همراه با سیرها پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه پیاز را نگینی خرد می کنیم و سیرها را رنده ریز می کنیم

و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهم و پیاز ها را داخل تابه تفت می دهیم تا سبک شوند.بعد سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را داخل تابه می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند

و کمی نمک،فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم.کشمش ها را داخل تابه می ریزیم و با  مواد مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و مایه گوشت را در بشقابی می ریزیم.چون ممکن است داغی تابه باعث شود کشمش ها بسوزند.

پس از گذشت ۱ ساعت عدس پلو ما آماده شده است.در تابه ای کوچک کمی کره را می اندازیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا آب شود و بعد از روی حرارت بر می داریم و کمی برنج و زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم

و با هم مخلوط می کنیم و عدس پلو را در دیس می کشیم و با برنج زعفرانی و مایه گوشت و کشمش تزئین می کنیم نوش جان


وب تفریحی یادگاری ریزیم ,عدس ,دهیم ,روی ,پلو ,کنیم ,می ریزیم ,ریزیم و ,می دهیم ,عدس پلو ,می کنیممنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

متن اهنگ سیل شاهین نجفی گالری عکس فروشگاه مجله سلامتی bedroomdesign RLearn چی فان هر روز بیا متخصص ارتودنسی در تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی چندوچون