طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه جواد جوادی در ماهیتابه , دستور پخت کباب چنجه با کیوی و گوشت گوساله

طرز تهیه کباب چنجه

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی حرفه ای می توانید برای ۵ نفر کباب چنجه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب چنجه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر

مواد لازم کباب چنجه

  • پیاز ۲ عدد
  • ماست ۲۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۴ عدد
  • کیوی ۱ عدد به دلخواه
  • دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم
  • فیله گوسفند ۱ کیلوگرم
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

برای تهیه کباب چنجه رستورانی ابتدا فیله ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های درشت و یکسان با چاقو خرد می کنیم. پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را محکم می گیریم

و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و (خود پیاز را دور می ریزیم) ماست و آبلیمو ( در صورت تمایل کیوی خرد شده ) را به آن اضافه می کنیم و نمک،روغن زیتون و فلفل سیاه روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و فیله های خرد شده را داخل مواد می ریزیم و دستکش در دست می کنیم

و مواد و تکه های فیله را خوب مخلوط می کنیم تا همه نقاط فیله ها طعم دار شود و روی کاسه را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۲ الی ۶ ساعت گوشت طعم دار و ترد شود. سپس دنبه را روی تخته آشپزخانه می گذاریم

و با چاقو به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم .کاسه را از یخچال بیرون می آوریم و گوشت ها را از مواد بیرون می آوریم و با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت بشوند و بعد به سیخ می کشیم.

در هر سیخ مابین فیله های خرد شده ۱ الی ۲ عدد دنبه خرد شده قرار می دهیم .حرارت زغال را نه خیلی کم می کنیم تا به سیخ ها نرسد و نه خیلی زیاد می کنیم تا زود چنجه خشک و بی آب شود،بلکه متعادل باشد تا خوب مغز پخت شود.

اگر چنجه همان ۶ الی ۷ ساعت در یخچال بوده باشد دیگر نیاز نیست مدت زیادی روی حرارت بماند و زود کباب می شود.اگر تمایل داشتید می توانید مقدار دنبه ها در سیخ را بیشتر نیز کنید و یا حتی کمتر از ۲ تا که این کاملا به ذائقه شما بر می گردد.

پس از کباب کردن چنجه ها می توانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز کباب کنید و با چنجه و نان نوش جان کنید.


وب تفریحی یادگاری چنجه ,کباب ,کنیم ,مواد ,تهیه ,ها ,می کنیم ,کباب چنجه ,تهیه کباب ,می ریزیم ,کنیم ومنبع

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

مضرات عناب برای تولید نفخ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

طرز تهیه خیار شور خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

فیلتر شنی خرید پیج اینستاگرام - شرکت اینستاگلد هر چی که بخوای هست تخفیف دونی هر چی که بخوای هر چی که بخوای خرید اینترنتی قطعات بلدوزر D155 پرده بازار شبنم وبلاگ سپندار