طرز تهیه سوپ جو قرمز
طرز تهیه سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمز یکی از انواع محبوب ترین و خوشمزه ترین سوپ ها در سراسر جهان است. محبوبیت این سوپ در حدی است که اکثر رستوران های معتبر آنرا به عنوان پیش غذا سرو می کنند ، البته در صورت تمایل می توانید سوپ جو را به عنوان غذای کامل هم سرو کنید.
مواد لازم سوپ جو قرمز
پیاز ۲ عدد
هویج ۳ عدد
آب مرغ ۸ پیمانه
جو پرک ۱ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران و ادویه کاری به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ جو قرمز
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا برای درست کردن آب مرغ می توانید از سنه مرغ و یا از کتف یا بال مرغ استفاده کنید به این صورت که قابلمه ای را تا نصف آن پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید و ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید
و از وسط به چهار قسمت
و بعد بال و کتف ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در صافی می گذاریم تا خنک شوند و از آب آن برای سوپ جو استفاده می کنیم و اگر تمایل داشتید بعد از خنک شدن بال ها و کتف ها استخوان آن ها را جدا میکنیم و گوشت ها را داخل سوپ استفاده می کنید
پس از اینکه آب مرغ آماده شده سوپ را آماده می کنیم
و درب قابلمه را می گذاریم و هویج ها را تمیز می کنیم و هر قسمت آن که نیاز بود پوست می گیریم و می شوییم و با رنده متوسط می کنیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و با هم به سوپ می افزاییم
و درب قابلمه را می گذاریم تا جوپرک و مواد دیگر به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. سپس زمانیکه جوپرک ها پخته شدند می توانید گوشت های مرغ را نیز به سوپ اضافه کنید و همین طور کمی نمک و فلفل و ادویه کاری و جعفری را می افزاییم
و خوب مواد را مخلوط می کنیم. یکی از فن های لعاب دار بودن سوپ رستوران ها اضافه کردن آرد به مواد سوپ است.آرد را کم کم به ۱ لیوان آب سرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در آب حل شود و بعد به سوپ می افزاییم
و حرارت را ۵ دقیقه زیاد می کنیم تا آرد بپزد و طعم خامی ندهد
و بعد از ۵ دقیقه طعم سوپ را می چشیم اگر نمک یا فلفل یا آبلیمو آن کم بود اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و ۵ دقیقه بعد سوپ را در کاسه ای می کشیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.نوش جان
طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری